In verband met de problemen rondom Corona is ons kantoor voorlopig niet toegankelijk voor bezoek. Wel is het kantoor gewoon geopend en bereikbaar via telefoon en mail. Besprekingen worden telefonisch gehouden. Nieuwe zaken worden gewoon in behandeling genomen. Zittingen worden echter, met uitzondering van spoedeisende zaken, door de rechtbank en gerechtshof niet meer ingepland en reeds geplande zittingen komen te vervallen. De advocaten zullen mogelijk deels thuis gaan werken, dan worden voorzieningen getroffen om dit zo goed mogelijk te maken, en ook dan zal contact op afstand mogelijk blijven. Vanwege een beperktere bezetting bij het secretariaat kan het soms wat langer duren voordat u telefonisch te woord kan worden gestaan. Eventueel kunt u dan later nog een keer bellen, of een mail sturen als u enkel een mededeling heeft.

Deze maatregelen gelden voorlopig tot 1 mei 2020. Wij houden er rekening mee dat na 1 mei 2020 de maatregelen verlengd zullen worden. Wij volgen daarbij de adviezen vanuit het RIVM. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zal nadere informatie hierover op onze website worden vermeld.

Mr. R.A. Schütz

Mr. R.A. Schütz is in 1993 afgestudeerd bij de Universiteit Groningen en in dat jaar bij het kantoor in dienst getreden en beëdigd als advocaat. In 1998 is hij partner geworden in het kantoor en sinds 2001 is hij enig eigenaar van het kantoor.

Als nevenfunctie is hij in de jaren 2007 tot 2015 lid geweest van de Raad van Toezicht van de Stichting Jeugdhulp Friesland.

Naast de familierechtelijke en strafrechtelijke praktijk verleent hij rechtsbijstand bij de overige Rechtsgebieden die het kantoor behandelt. Hij is lid van een beperkte groep advocaten die ook rechtsbijstand verlenen in het civiele jeugdrecht en strafrecht voor minderjarigen.

Met een nuchter karakter met een sterk gevoel voor humor maar ook een goed relativeringsvermogen staat hij met beide benen op de grond. Geen dikdoenerij maar een betrokken en no nonsense instelling kenmerkt hem.

Hij is sportief aangelegd en beoefent diverse sporten wat hem ook scherp houdt want u kent het gezegde: in een gezond lichaam schuilt een gezonde geest.

 

 

Mevr. mr. A.J. de Boer

Mevr. mr. A.J. de Boer is in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit Groningen. Na enige tijd elders als juridisch medewerker te hebben gewerkt, is zij in 2001 beëdigd als advocaat en bij het kantoor in dienst getreden. In 2009 is zij gecertificeerd lid geworden van de Vereniging voor Familierecht Advocaten Scheidingsmediators en in 2014 is zij gecertificeerd lid geworden van de Mediators Federatie Nederland.

Zij behandelt zaken op het gebied van familierecht en verzorgt als mediator de echtscheidingsbemiddeling op het kantoor.

Als rasechte Groningse is zij nuchter van aard en staat stevig in haar schoenen. Hierbij hoort een betrokken en no  nonsense instelling