In verband met de problemen rondom het Coronavirus houden wij voorlopig besprekingen met cliĆ«nten zoveel mogelijk telefonisch. Bezoek op kantoor is in overleg mogelijk, hiervoor zijn maatregelen getroffen conform de richtlijnen van het RIVM.  Zittingen bij justitie worden momenteel veelal telefonisch of via Skype gehouden, maar inmiddels vinden er ook meer fysieke zittingen plaats.

Mevr. mr. A.J. de Boer is in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit Groningen. Na enige tijd elders als juridisch medewerker te hebben gewerkt, is zij in 2001 beëdigd als advocaat en bij het kantoor in dienst getreden. In 2009 is zij gecertificeerd lid geworden van de Vereniging voor Familierecht Advocaten Scheidingsmediators en in 2014 is zij gecertificeerd lid geworden van de Mediators Federatie Nederland.

Zij behandelt zaken op het gebied van familierecht en verzorgt als mediator de echtscheidingsbemiddeling op het kantoor.

Als rasechte Groningse is zij nuchter van aard en staat stevig in haar schoenen. Hierbij hoort een betrokken en no  nonsense instelling