In verband met de problemen rondom Corona is ons kantoor voorlopig niet toegankelijk voor bezoek. Wel is het kantoor gewoon geopend en bereikbaar via telefoon en mail. Besprekingen worden telefonisch gehouden. Nieuwe zaken worden gewoon in behandeling genomen. Zittingen worden echter, met uitzondering van spoedeisende zaken, door de rechtbank en gerechtshof niet meer ingepland en reeds geplande zittingen komen te vervallen. De advocaten zullen mogelijk deels thuis gaan werken, dan worden voorzieningen getroffen om dit zo goed mogelijk te maken, en ook dan zal contact op afstand mogelijk blijven. Vanwege een beperktere bezetting bij het secretariaat kan het soms wat langer duren voordat u telefonisch te woord kan worden gestaan. Eventueel kunt u dan later nog een keer bellen, of een mail sturen als u enkel een mededeling heeft.

Deze maatregelen gelden voorlopig tot 6 april 2020. Wij houden er rekening mee dat na 6 april de maatregelen verlengd zullen worden. Wij volgen daarbij de adviezen vanuit het RIVM. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zal nadere informatie hierover op onze website worden vermeld.

Mevr. mr. A.J. de Boer is in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit Groningen. Na enige tijd elders als juridisch medewerker te hebben gewerkt, is zij in 2001 beëdigd als advocaat en bij het kantoor in dienst getreden. In 2009 is zij gecertificeerd lid geworden van de Vereniging voor Familierecht Advocaten Scheidingsmediators en in 2014 is zij gecertificeerd lid geworden van de Mediators Federatie Nederland.

Zij behandelt zaken op het gebied van familierecht en verzorgt als mediator de echtscheidingsbemiddeling op het kantoor.

Als rasechte Groningse is zij nuchter van aard en staat stevig in haar schoenen. Hierbij hoort een betrokken en no  nonsense instelling