In verband met de problemen rondom Corona is ons kantoor voorlopig niet toegankelijk voor bezoek. Wel is het kantoor gewoon geopend en bereikbaar via telefoon en mail. Besprekingen worden telefonisch gehouden. Nieuwe zaken worden gewoon in behandeling genomen. Zittingen worden echter, met uitzondering van spoedeisende zaken, door de rechtbank en gerechtshof niet meer ingepland en reeds geplande zittingen komen te vervallen. De advocaten zullen mogelijk deels thuis gaan werken, dan worden voorzieningen getroffen om dit zo goed mogelijk te maken, en ook dan zal contact op afstand mogelijk blijven. Vanwege een beperktere bezetting bij het secretariaat kan het soms wat langer duren voordat u telefonisch te woord kan worden gestaan. Eventueel kunt u dan later nog een keer bellen, of een mail sturen als u enkel een mededeling heeft.

Deze maatregelen gelden voorlopig tot 1 mei 2020. Wij houden er rekening mee dat na 1 mei 2020 de maatregelen verlengd zullen worden. Wij volgen daarbij de adviezen vanuit het RIVM. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zal nadere informatie hierover op onze website worden vermeld.

Wij zijn gespecialiseerd in het personen- en familierecht en jeugdrecht, en hebben hierin een zeer ruime ervaring. Hierdoor kunnen wij u goed begeleiden en adviseren bij procedures, met oog voor de emotionele aspecten. Voor situaties waarin weinig tot geen behoefte is aan advisering en waarbij echtgenoten in goed overleg de echtscheiding kunnen regelen, bieden wij een speciale werkwijze aan met lagere kosten. Zie de pagina 'Snel en betaalbaar scheiden' voor meer informatie. 

Hieronder vindt u het overzicht van door ons behandelde familierechtelijke gebieden:

  • echtscheidingen, ontbinding geregistreerd partnerschap en echtscheidingsmediation.
  • omgangsregelingen
  • onderhoudsbijdragen/alimentatie
  • erkenning
  • ouderlijk gezag
  • ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing